logo
 Inici
 Masoveries
 Espai per als teus cursos, tallers i
         seminaris
 Serveis
 Activitats i productes
 · Turisme Espiritual
 · Ecoturisme i turisme de natura
 · Turisme actiu
 Preus i reseves
 Contactar
 Visita virtual
 
:: ZONA PRIVADA ::
  Intranet
  Webmail
  EL FREIXER
Serveis Reserves
 
 
n� de places n� habitacions    

Es la casa situada més al sud i pren el seu nom dels grans freixes que es poden observar des de les seves finestres, antigues obertures dels pallers que hem conservat en la seva forma original.

Les seves obertures al sud la fan la més lluminosa i airejada de les tres.

Consta d'una planta baixa amb cuina equipada amb tot el necessari ( fogons de gas, forn elèctric, nevera amb congelador, estris varis i rentadora de roba) amb zona per menjar, zona d'estar amb llar de foc i TV.

A la planta primera hi han les habitacions, una de matrimoni (la romàntica) i una altra triple, (la blava) amb dos llits a peu pla i un altellet amb el tercer llit. També hi ha el bany.

La combinació de fusta i pedra, la barreja del més tradicional amb detalls de modernitat creen un ambient càlid i acollidor.

A més es pot gaudir d'una taula i cadires a l'exterior just en front de la casa, piscina i barbacoa per al temps càlid i una bonica llar de foc que invita al recolliment en les llargues vetllades dels dies d'hivern. Tot plegat invita a viure una experiència diferent i única.

 
       
  SOBREVOLTA
Serveis Reserves
 
 
nº de places nº habitacions    

El nom d'aquesta masoveria li ve d'estar situada just a sobre d'una volta catalana de grans dimensions.

El fet d'estar al mig de les altres dues la fa la més fresca a l'estiu i la més càlida a l'hivern.

En la seva estructura, dimensions i distribució es una bessona de El Freixer amb petites diferències.

Consta d'una planta baixa amb cuina equipada amb tot el necessari ( fogons de gas, forn elèctric, nevera amb congelador, estris varis i rentadora de roba) amb zona per menjar, zona d'estar amb llar de foc i TV.

A la planta primera hi han les habitacions, una de matrimoni (la romàntica) i una altra triple, (la blava) amb dos llits a peu pla i un altellet amb el tercer llit. També hi ha el bany. La combinació de fusta i pedra, la barreja del més tradicional amb detalls de modernitat creen un ambient càlid i acollidor.

A més es pot gaudir d'una taula i cadires a l'exterior just al davant de la casa, piscina i barbacoa per al temps càlid i una bonica llar de foc que invita al recolliment en les llargues vetllades dels dies d'hivern. Tot plegat ens permet viure una experiència diferent i única.

 
       
 

L'EUGUEDA

Serveis Reserves
 
 
nº de places nº habitacions    

Situada en l'antic espai que ocupaven els animals de treball de la casa, principalment eugues. En època més tardana s'hi aixoplugava el tractor o els cotxes.

Consta de zona d'estar, menjador i cuina en un sol espai amb parets de pedra i sostres de fusta, conservant la vella estructura.

Té dues habitacions a la planta baixa i un bany i una golfa baixa de sostre al pis superior.

 
       
  © 2007 MAS SERRA RICA
  ressolució mínima: 1024x768