logo
 Inici
 Masoveries
 Espai per als teus cursos, tallers i
         seminaris
 Serveis
 Activitats i productes
 · Turisme Espiritual
 · Ecoturisme i turisme de natura
 · Turisme actiu
 Preus i reseves
 Contactar
 Visita virtual
 
:: ZONA PRIVADA ::
  Intranet
  Webmail

MAS SERRA-RICA és una casa que data del s XI situada dalt d'un turó, a 800 m. d'alçada, rodejada de boscos. És un indret on es pot gaudir de pau, sentir el silenci i la vida en el seu estat més pur.
Disposem de tres allotjaments, dos de 5 places i un de 6, on la combinació de pedra i fusta, de modernitat i respecte a l'estructura original de les construccions donen com a resultat uns espais acollidors i confortables

A MAS SERRA-RICA apostem per un turisme basat no només en al lleure, sinò en una oportunitat de millorar la qualitat de vida i l'equilibri físic, emocional i mental dels nostres clients. És per això que hem decidit d'organitzar activitats de TURISME ACTIU que ajudin a aconseguir aquestes fites

GAUDEIX de dos dies en un entorn privilegiat, de gran bellesa, saborejant la gastronomia casolana de la comarca, practicant diverses activitats de turisme actiu i disfrutant de l'estança a una de les nostres confortables masoveries.

L'alçada de l'indret (segons les teories xineses del Feng Shui, els 800 m d'alçada és l'indret ideal per a viure ) i l'aire, lliure de tota contaminació, unit a un exercici físic moderat, són els ingredients perfectes per ajudar a les persones a mantenir un nivell òptim de salut. En les activitats podem gaudir d'uns beneficis que es detallen en cada una d'elles

  TIR AL ARC  
 
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:
Consisteix en un curs de iniciació par a persones que no han practicat mai, a càrrec de un monitor i diversos recorreguts, segons nivells, per un circuit amb diferents graus de dificultat...

Duració de la activitat: 2-3 hores segons nivell

Inclou:
Material necessari
Monitor federat

Grups:
Mínim: 4-5 persones

Beneficis:
Elasticitat músculo-esquelètica.
Concentració
Relaxament mental.
Regulació emocional.
Respirar aire pur

Preus: Per 1 persona: 42 €
Per 2-3 persones: 32 € per persona
A partir de 4 persones: 27 € per persona
 
       
  BTT (Bicicleta tot terreny)  
 
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:
Consisteix en fer el circuit ja senyalitzat de BTT de Muntanyola - Sta. Eulàlia de Riuprimer.(Que pasa per la nostra casa).
Aquest circuit es pot fer complet: la meitat del circuit de Muntanyola o la meitat de circuit de Sta. Eulàlia de Riuprimer. Hi ha diversos graus de dificultat.
Adjuntem plànol del circuit.

Material:
Cada participant ha de dur la seva bicicleta.
Opcional: Contractar un /a guia especialitzat /da.

Grup mínim: 5 persones

Beneficis:
Activació de la circulació arterial y venosa.
Regulació de la Tensió Arterial.
Millora del rendiment cardíac i muscular.
Activació mental.
Alliberament de tensió emocional.
Respirar aire pur.

 
       
  SENDERISME A MAS SERRA-RICA.  
 

Mas Serra-rica és una bella masia situada a 800 m. d'altitud, envoltada de boscos i situada en un indret de gran bellesa.

Per als amants del senderisme, i des de casa nostra, us oferim la possibilitat de desplaçar-vos per una sèrie de recorreguts pels bells paratges de l'entorn fruit de la barreja de diversos senders senyalitzats, de curt i llarg recorregut (PR i GR) i d'un tram del nou traçat del "Camí de St. Jaume" (Camino de Santiago) que prové del Montseny i ens porta fins a Montserrat .

 
       
  © 2007 MAS SERRA RICA
  ressolució mínima: 1024x768